Posted July 28, 2007 9:19 pm by with 20 comments

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookBuffer this page

We’re going to attempt an upgrade to the latest version of WordPress tonight. Things should go smoothly, but we wanted to let you know, in case we have some downtime.

UPDATE: OK, the upgrade is done. Please leave a comment if you see anything weird. Thanks!

  • andy..
    are you going to attempt the CSS upgrade of wordpress? how much is the cost?

  • Looks as if upgrade was successful. Can’t spot any problems. I hear the latest version has some perf improvements too …

  • Whoopps .. on submitting a comment I get:

    Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in /home/andybeal/marketingpilgrim.com/htdocs/wp-content/plugins/subscribe-to-comments.php on line 438

    (and some other errors following that …)

  • Ok, working on it now. Thanks!

  • björn

    the form textarea bugs

  • björn

    forgot to mention,,, i use firefox on mac

  • Hey Andy,

    The problem you now have is that your comment button is on the bottom of the site. I use Firefox to browse.

  • True that, Hrvoje. The ‘submit comment’ button is waaaay down for Firefox.

  • After fixing the subscribe comments plugin, I’m now working on why the submit button headed south. Thanks!

  • What exactly did you upgrade to?

  • WordPress 2.2.1 I would presume …

  • @Owen – yep.

  • Monday morning and all seems to be working. I’ll let you know if I notice anything as I’m commenting and reading over the next couple of days.

    What version were you using before the upgrade?

  • @Steven – 2.0.sum’n. 😉

  • I will be upgrading my site this week Andy. Is there anything I would have to pay special attention to? Thanks in advance for any info.

  • Just check each of your plugins and make sure they work in the latest version of WP. If not, download the latest or look for alternatives. Ultimate Tag Warrior is one that doesn’t like 2.2.

  • Strange .. I’m running UTW on my blog (running 2.2.1), didn’t have any issues. Thank goodness for that anyway ..

  • @Owen – after the upgrade, any post that received a comment would then lose any UTW tags. It’s a reported issue.

  • @Andy: Do you know what release of UTW you tried using? I’m on 3.14159265 and I haven’t had the issue you mentioned.

    I’ll keep an eye out for it when I next upgrade WP

  • Thanks for your advice Andy, I’ll be checking into it and let you know how it goes with the update.